Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Προκαλεί κι εκφοβίζει το λαό η χουντική κυβέρνηση!




Κι άλλη πρόκληση από το ΠΑΣΟΚ, από τον Τούρκογλου συγκεκριμένα. Τι μας λέει; Οτι η παγκόσμια κοινότητα αμφισβητεί όχι την κυβέρνηση για την αποτελεσματικότητά της, αλλά την ίδια την Ελλάδα, το έθνος μας! Κατά σύστημα ταπεινώνουν τον περήφανο ελληνικό λαό. Έναν ικανότατο και πανέξυπνο λαό, που ομοιός του δε βρίσκεται σ'ολόκληρο τον κόσμο, κι αυτό το ξέρουν πολύ καλά όσοι έχουν ζήσει έστω και για λίγο διάστημα στο εξωτερικό σε μία "δυτική" χώρα. Ένα λαό που συστηματικά εξαπάτησαν επί τόσα χρόνια.



Οι θρασύτατοι αυτοί άνθρωποι, μετά το περιβόητο ..."λεφτά υπάρχουν", ευθέως απειλούν την ελληνική κοινωνία λέγοντας οτι κάθε απόκλιση από το πρόγραμμα λιτότητας θα οδηγήσει τη χώρα στη χρεωκοπία! Μας λέει οτι για όλα ευθύνονται ο Σαμαράς, τα ΜΜΕ κι ο λαός - αν θα αποτύχουν θα φταίνε όλοι πλην της κυβέρνησης. Μας εκφοβίζουν και μας τρομοκρατούν, να πληρώσουμε, έστω κι αν δεν έχουμε, τους αντισυνταγματικούς φόρους που μας βάζουν - αλλιώς θα καταστραφούμε! Τη μία ο Βενιζέλος, την άλλη η Δαμανάκη, την τρίτη η Διαμαντοπούλου, κ.ο.κ., μόνο τα στελέχη της κυβέρνησης και μόνο απειλούν με χρεωκοπία! Παρά ταύτα, με το ζόρι θέλουν να μας σώσουν! Δεν πρόκειται να σταματήσουν αν δε μας ...σώσουν!



Όχι, είναι αντιδημοκρατικό και φασιστικό να ζητήσει κάποιος εκλογές. Αφού υφαρπάξαμε την εξουσία λέγοντας ψέμματα στο λαό, του καθόμαστε στο σβέρκο και τον τρομοκρατούμε. Τον εκβιάζουμε και τον βιάζουμε. Μιλάμε για οργανωμένη γενοκτονία. Μιλάμε για σχέδιο. Το πλήρες ξεχαρβάλωμα της Ελλάδας είναι σε ισχύ... Και το Γουδή πιο επίκαιρο από ποτέ...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...