Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Δυστυχώς, για τους Έλληνες, μας τύχατε εσείς...




Άρχισε η συντονισμένη επίθεση με σκοπό την τρομοκράτηση των Ελλήνων και την αποδοχή των ληστρικών φόρων από το σύνολό τους. Την ώρα που σκάνε οι βόμβες η μία μετά την άλλη για την Ελληνική Στατιστική Αρχή. Το ΠΑΣΟΚ, μαέστρος στη δημαγωγία - σε αντίθεση με τους χαχόλους της ΝΔ, επιστράτευσε τα ΜΜΕ του συστήματος για να σπείρουν τον πανικό και να σύρουν τον κόσμο στα γκισέ της ΔΕΗ, των τραπεζών και των εφοριών, ως πρόβατα προς σφαγή. Τελειώνουμε, λένε - δε μας δίνουν την επόμενη δόση. Ο πρωθυπουργός αναβάλλει το προγραμματισμένο του ταξίδι στις ΗΠΑ, αφού η κατάσταση είναι κρίσιμη. Ο Σόιμπλε λέει οτι μπορεί να μην πάρουμε την 6η δόση, αφού είναι αμφίβολο το αν θα εισπραχθούν τα προγραμματισμένα έσοδα από το τέλος ακινήτων, ενώ ο Τούρκογλου (Βενιζέλος) λέει οτι σε αυτήν την περίπτωση θα λάβει κι άλλα μέτρα.



Τρομάζουν στην ιδέα οτι οι Έλληνες μπορεί να επαναστατήσουν. Ταράζονται όταν αντιλαμβάνονται οτι πολλοί Έλληνες έχουν πλέον αρχίσει να ξυπνούν από το λήθαργο, στον οποίο βρίσκονται τις τελευταίες δεκαετίες, με αποτέλεσμα την άρνηση πληρωμής των αντισυνταγματικών φόρων που επέβαλλε η ανθελληνική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Σε λίγο δε θα έχουν ούτε τα εντελώς στοιχειώδη οι ελληνικές οικογένειες. Μοιραία, λοιπόν, η άρνηση πληρωμής φόρων είναι προ των πυλών. Έστω και καθυστερημένα λόγω ανάγκης.


Τότε, λοιπόν, κύριοι γραφειοκράτες της ΕΕ, και κύριοι της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, ας μην πάρουμε την επόμενη δόση! Να μην την πάρουμε και ας χρεοκοπήσουμε! Έτσι κι αλλιώς εμάς εδώ στην Ελλάδα μας καταστρέψατε... Σκοτώσατε την οικονομία μας... Μας γυρίσατε πίσω πολλές δεκαετίες... Ό,τι ήταν να πάθουμε το πάθαμε.


Όμως θα θέλαμε να δούμε τα μούτρα σας μετά από μία τέτοια απόφαση! Τολμήστε να το κάνετε. Να δούμε ποιές τράπεζες θα έχουν πρόβλημα μετά. Οι ελληνικές ή μήπως οι μεγάλες ευρωπαϊκές; Χρεοκοπήστε μας και ας δούμε ένα ντόμινο χρεοκοπιών σε παγκόσμια κλίμακα. Αν αυτό θέλετε κύριοι γραφειοκράτες, κάντε το! Αλήθεια, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιός θα έχει πρόβλημα τότε!


Δυστυχώς, για τους Έλληνες, αυτό προϋποθέτει μία ΣΤΙΒΑΡΗ και προπαντός ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ κυβέρνηση. Μία κυβέρνηση που θα μπορεί να λέει ΟΧΙ, όταν αυτό απαιτείται. Δυστυχώς, για τους Έλληνες, μας τύχατε εσείς...

2 comments:

Ανώνυμος είπε...

Ζούμε υπο κατοχή αδερφέ Ελεύθερος Έλληνας
και πρέπει να γίνει εξέγερση εδώ και τώρα
Μακριά απο κόμματα και παρατάξεις
Τέρμα η συναίνεση με τους προδότες

Eleftheros Ellinas είπε...

Συμφωνώ μαζί σου, αδελφέ μου, οτι τελείωσε η συναίνεση με τους Νενέκους και αυτό περιλαμβάνει τα κόμματα. Το μόνο κοινό στοιχείο πρέπει να είναι η αγάπη για την Ελλάδα και την ορθόδοξη πίστη μας.

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...