Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Ο Παπουτσής, υπουργός του «Εξπρές Σάμινα» ξέρει να «πνίγει» τις διαμαρτυρίες!




Ο Χρήστος Παπουτσής, ξέρει πολύ καλά τι κάνει! Έχει προϋπηρεσία κι εμπειρία! Τι; Παραίτηση; Από που κι ως πού; Εδώ δεν παραιτήθηκε, όντας υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, όταν πνίγηκαν δεκάδες άνθρωποι που επέβαιναν στο «Εξπρές Σάμινα», στις 26 Σεπτεμβρίου του 2000, στις βραχονησίδες Πόρτες, ανοιχτά της Πάρου.



Για την ιστορία, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Μinoan Flying Dolphins, εκείνη την εποχή, Παντελής Σφηνιάς, μη αντέχοντας το βάρος της τραγωδίας και της πίεσης που του ασκήθηκε έδωσε τέλος στη ζωή του πέφτοντας από τον έκτο όροφο του κτιρίου της εταιρείας στην Ακτή Κονδύλη. Ο μακαρίτης ο Σφηνιάς είχε τύψεις.


Όμως ο Χρήστος Παπουτσής, γιατί να παραιτηθεί τώρα; Δεν είχε τότε στην μεγάλη ναυτική τραγωδία τύψεις, δεν είχε "πέτσα"... Τώρα θα αποκτήσει; Τώρα δεν είχαμε ούτε καν νεκρούς (όχι ότι θα άλλαζε κάτι). Απλά πέσαν μερικές ...ψιλές από τα ΜΑΤ! Έτσι, προς εκφοβισμό, για προειδοποίηση...




Ο Χρήστος Παπουτσής έχει σοβαρό έργο. Να γεμίσει την Ελλάδα με λαθρομετανάστες. Να μεγαλώσει την εγκληματικότητα στην πατρίδα μας. Αυτός είναι ο τομέας που έχει αναλάβει από την νέα τάξη πραγμάτων. Και φυσικά, να καταπνίξει κάθε υποψία εξέγερσης. Πρέπει η Ελλάδα να ξεπουληθεί, οι Έλληνες να θανατωθούν (φυσικά και πνευματικά), το φρόνημά τους να καμφθεί. Αυτός είναι ο στόχος τους. Αυτός είναι ο στόχος του Χρήστου Παπουτσή, του υπουργού του «Εξπρές Σάμινα!


Και πρέπει όλοι οι Έλληνες να παραδεχτούμε ότι μέχρι στιγμής ο άνθρωπος τα πάει ...περίφημα!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...