Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Αναμένουμε την αντίδραση του Σαμαρά για το νέο τέλος στα ακίνητα



Στις προσεχείς ημέρες, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, θα ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με τα πολλά και καυτά θέματα που ανακύπτουν καθημερινά. Μακράν το πιό φλέγον ζήτημα που απασχολεί το σύνολο του ελληνικού λαού είναι το νέο τέλος που επιβάλλει η χουντική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.


Αναμένουμε την αντίδραση του Σαμαρά για το νέο τέλος στα ακίνητα. Το οποίο τέλος είναι, κατά πάσα πιθανότητα, αντισυνταγματικό, κι αυτό μέλλει να κριθεί προσεχώς. Είναι ένα ανάλγητο μέτρο, ένας οθωμανικής φύσεως κεφαλικός φόρος, που θα δώσει τη χαριστική βολή σε πολλούς συμπολίτες μας.



Τί σκέψεις έχει άραγε ο Σαμαράς για αυτό το χαράτσι; Θα μας πεί κι αυτός οτι είμαστε σε πόλεμο; Θα δεχθεί να επιβαρυνθούν ΑΝΕΡΓΟΙ ή ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ πολίτες, με πιθανό κίνδυνο να χάσουν τα σπίτια τους, αν δεν πληρώσουν το φόρο, ή να τους διακοπεί η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος, στην καλύτερη περίπτωση, αν για ένα διάστημα δεν έχουν τη δυνατότητα να ...βρουν τα απαιτούμενα χρήματα;


Με δεδομένο το τεράστιο κενό που υφίσταται αυτήν τη στιγμή στο πολιτικό πεδίο, κενό που έχει να κάνει με την έλλειψη μίας ισχυρής πατριωτικής και εθνικής παράταξης/φωνής που θα πρεσβεύει τα συμφέροντα του ελληνικού έθνους, κι όχι των ξένων δυνάμεων όπως συμβαίνει σήμερα, τη ...φτώχεια των υφιστάμενων ελληνικών κομμάτων, θα θέλαμε να ακούσουμε τις σκέψεις του. Τις προθέσεις του... Έστω κι αν το παιχνίδι φαίνεται να είναι σικέ...


Όχι οτι δε βλέπουμε προς τα που πάει το πράγμα. Είναι πασιφανές οτι ο Σαμαράς δεν διαφοροποιείται στα κρίσιμα ζητήματα, παραμένει σιωπηλός, κι αυτή η στάση του κρίνεται, αν μη τι άλλο, ως ένοχη (λαθρομετανάστες, τζαμί, ιδιωτικοποιήσεις/ξεπούλημα). Επίσης, τα στελέχη του, ή τέλος πάντων, αυτοί που εκπροσωπούν τη ΝΔ στα ΜΜΕ, μας προκαλούν απογοήτευση - για να μην πούμε απελπισία! Με τους ...Σταϊκούρες και τα λοιπά παιδάκια-τσιράκια θα πάς να αντιμετωπίσεις τους καρχαρίες της τραπεζικής ελίτ; Αυτοί είναι μαρίδες!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...