Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Ασύδοτοι προδότες... Νενέκοι...



Ώστε είμαστε σε πόλεμο! Και χρειάζεστε, εξοχώτατε, χρήματα από τον ελληνικό λαό για να αγοράσετε "στρατιωτικά όπλα" (ξέχασα οτι υπάρχουν και τα οικογενειακά, αγροτικά, πολιτιστικά, κ.ά. "όπλα" πρωθυπουργέ μου)! Και γι'αυτό θα βάλετε κι άλλο φόρο στην πλάτη μας. Θα φορολογήσετε την πρώτη κατοικία του φτωχού Έλληνα οικογενειάρχη και του συνταξιούχου. Του άνεργου, πλέον, οικογενειάρχη που έτυχε να κληρονομήσει ένα σπίτι από τους γονείς του.



Είναι, ήδη, δυσβάσταχτοι οι φόροι στις πλάτες όλων μας. Υποφέρουν τα σπίτια όλων μας από τη φορολογική λαίλαπα που έχουμε υποστεί. Χάσαμε τις δουλειές μας, τις επιχειρήσεις μας, τα μαγαζιά μας. Εξοχώτατε, μας ρημάξατε (αντιστεκόμαστε και δεν γράφουμε το άλλο ...ρήμα που έχουμε κατά νου). Μας λέτε ωμά πλέον πως θα φορολογήσετε και τους ανέργους, αφού μέσω της ΔΕΗ δε μπορεί να γίνει καμία διάκριση για την εργασιακή κατάσταση του καθενός.



Μα καλά, θέλετε να δοκιμάσετε τις αντοχές μας; Μας χρησιμοποιείτε ως πειραματόζωα; Θέλετε να διαπιστώσετε μέχρι ποίου σημείου μπορείτε να βιάζετε έναν λαό; Θέλετε, τελικά, την εξόντωση του λαού μας; Την εξόντωση των Ελλήνων; Θέλετε να μας σβήσετε από το χάρτη;


Τα καταφέρατε τελικά! Συγχαρητήρια! Όχι να μας εξοντώσετε, φυσικά, αλλά να μας εξοργίσετε... Ξεχάσατε ότι η Ελλάδα ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ. Δεν τη σκιάζει φοβέρα καμιά. Μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και μετά προς τη δόξα τραβά. Απλώς προσπαθούμε να καταλάβουμε πως τόσες δεκαετίες ζούσαμε στο ψέμα... Προσπαθούμε να ανασυνταχτούμε... Να σταθούμε πάλι στα πόδια μας.


Βήμα-βήμα το τέλος πλησιάζει... Να δούμε όμως το τέλος ποιού - το δικό μας ή το δικό σας; Πάντως ένα είναι σίγουρο Γιώργο και Βαγγέλη: δε θα χωρίσουμε ποτέ!!! Δε θα σας αφήσουμε ποτέ από ...κοντά μας! Ό,τι και να γίνει, βγάλτε το από το μυαλό σας οτι μπορείτε να εγκαταλείψετε την Ελλάδα και να μη λογοδοτήσετε. Ή, μάλλον, την Ελλάδα μπορεί να την εγκαταλείψετε. Τους Έλληνες, όμως, ποτέ... Γιατί Έλληνες υπάρχουν σε όλο τον κόσμο...

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...