Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Εμείς φταίμε, οι Έλληνες...




Η Ελλάδα οδηγείται μαθηματικώς προς τη χρεοκοπία και η κυβέρνηση Παπανδρέου δεν κάνει τίποτα για να την αποτρέψει. Δεν πήρε ποτέ μέτρα δραστικού περιορισμού του κράτους και των δημοσίων δαπανών και κοροϊδεύει τους πάντες και τα πάντα: την τρόικα, τον ελληνικό λαό, τους ευρωπαίους "εταίρους". Φυσικά, οι ξένοι δεν είναι σαν τον ελληνικό λαό: θα μας χαιρετίσουν όπου νά'ναι. Δεν θα αντέξουν για πολύ ακόμα τη φαρσοκωμωδία που παίζει το κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και ο Γιωργάκης.



Αλλά για να είμαστε σοβαροί, πρέπει να ομολογήσουμε ότι δεν ευθύνεται η τρόικα, και το ανθελληνικό μνημόνιο (το σαμάρι δηλαδή), για ό,τι συμβαίνει στην πατρίδα μας.
Αφήνουμε συνειδητά στην άκρη το γεγονός ότι το χρέος είναι επαχθές, αποτελούμενο στο μεγαλύτερο μέρος του από τοκοχρεωλύσια. Το κάνουμε όμως αυτό για τον εξής λόγο: για να μη μας αποπροσανατολίσει από την πραγματικότητα. Γιατί η πραγματικότητα είναι σκληρή: η αλήθεια είναι ότι δεν ευθύνεται η τρόικα, παρά μόνο εμείς φταίμε, οι Έλληνες.


Φταίμε που δεν αγαπούσαμε όσο έπρεπε την πατρίδα μας και την παραδίδαμε στον έναν ή τον άλλο ανθέλληνα/προδότη κυβερνήτη. Που εκλέξαμε αυτήν την, μακράν πιό ανθελληνική, κυβέρνηση, η οποία, σε κάθε ευκαιρία, μας προδίδει και μας παραδίδει σε ξένα συμφέροντα. Φταίμε που για δεκαετίες το όνειρο μας ήταν μία θέση στο δημόσιο, για την οποία είμασταν διατεθειμένοι να πουλήσουμε τη ψυχή μας στο διάβολο (τους πολιτικούς).


Φταίμε που δεν ξέρουμε την ιστορία μας, που ξεχάσαμε τη γλώσσα μας κι είμαστε ανορθόγραφοι. Που είμαστε λάτρες του ξένου, του εισαγόμενου, κι όχι του ελληνικού (εσχάτως, δε, τουρκολάγνοι). Φταίμε που αφήνουμε κάποιους να ξαναγράφουν την ιστορία, προπαγανδίζοντας πως στη Σμύρνη δεν είχαμε καταστροφή αλλά "συνωστισμό".
Που επιτρέψαμε ως έμποροι την αισχροκέρδια εις βάρος άλλων Ελλήνων, ειδικά στις τουριστικές περιοχές. Φταίμε που ο Τούρκογλου (Βενιζέλος) επέβαλε μεγαλύτερο ΦΠΑ για τους Έλληνες στις υπηρεσίες εστίασης. Που πηγαίνουμε στη Βουλγαρία και τα Σκόπια για αγορές, αφήνοντας τις ελληνικές επιχειρήσεις να κλείνουν.


Φταίμε που αποφεύγουμε να απασχολούμε Έλληνες στις δουλειές μας και προτιμούμε να απασχολούμε λαθρομετανάστες οι οποίοι, ενίοτε, μας ληστεύουν και βιάζουν τις Ελληνίδες μανάδες/κόρες/αδελφές/συζύγους μας. Που ενώ έχουμε δημογραφικό πρόβλημα έχουμε και 40 χιλιάδες εκτρώσεις το χρόνο μόνο από ανήλικες κοπέλες. Φταίμε που αφήσαμε την ...ιέρεια της Λέσχης Μπίλντεμπεργκ, την Άννα Διαμαντοπούλου, υπέρμαχο της καθιέρωσης της αγγλικής γλώσσας ως δεύτερης επίσημης γλώσσας στην Ελλάδα, να περάσει νόμο για τα ΑΕΙ με υποχρεωτική τη διδασκαλία μαθημάτων σε ξένη γλώσσα (σε Αγγλικά ή Αλβανικά άραγε), ενώ δε θα παρέχει βιβλία στους μαθητές φέτος. Φταίμε που χάσαμε την πίστη μας στο Θεό, με αποτέλεσμα την απώλεια του προσανατολισμού μας.


Εμείς φταίμε για πάρα πολλά... Η λίστα, δυστυχώς, είναι ατελείωτη. Ενώ, ως Έλληνες, είμαστε ο πιό χαρισματικός λαός με απίστευτη συνεισφορά στον παγκόσμιο πολιτισμό (μαθηματικά, γεωμετρία, μηχανική, αρχιτεκτονική, αστρονομία, ιατρική, φιλοσοφία, ποίηση) και την πιό πλούσια γλώσσα, οφείλουμε να ομολογήσουμε την κατάντια μας. Κάποτε οι Έλληνες "συνωστίζονταν" για το ποιός θα είναι μπροστά στη μάχη, κι έτσι κέρδιζαν τις μάχες.
Πώς, παρόλη την ένδοξη ιστορία χιλιάδων ετών, φτάσαμε στο σημείο να ντρεπόμαστε να υψώσουμε τη σημαία μας, ενώ λαοί με μηδενική έως ελάχιστη ιστορία διατυμπανίζουν την ανυπαρξία τους και σφετερίζονται την ιστορία μας (βλ. Σκόπια); Πώς φτάσαμε στο σημείο να επιτρέπουμε σε κάποιους Σηφουνάκηδες να ζητούν την αλλαγή της σημαίας μας με την αφαίρεση του σταυρού απ'αυτήν; Μήπως, επειδή κάποιοι θολοκουλτουριάρηδες (ενίοτε λετσαρίες), άθεοι μηδενιστές, ελληνόφωνοι, λαθρομεταναστολάγνοι, Νενέκοι, μπορεί να μας αποκαλέσουν φασίστες;


Αυτοί που σφετερίζονται τους όρους "προοδευτικός" και "δημοκράτης", που φωνάζουν για τα δικαιώματα των μειοψηφιών, κατά το δοκούν, ενώ αγνοούν τα δικαιώματα των πλειοψηφιών; Που έχουν εγκαθιδρύσει μία ιδιότυπη αριστερή χούντα ιδεών, στην οποία δεν έχεις δικαίωμα να τολμήσεις να αντιτάξεις το ότι είσαι πλειοψηφία και σε καταπιέζουν. Που, με την αρωγή των τουρκολάγνων ΜΜΕ, κατόρθωσαν να θεωρείται κουσούρι, αμαρτία κι έγκλημα, το να είσαι Έλληνας πατριώτης και χριστιανός ορθόδοξος.




Έλα όμως που δεν τα λογάριασαν καλά. Δε λογάριασαν τα λόγια του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Παναγία στο Χρυσοβίτσι:
"Έκατσα που εσκαπέτισαν με τα μπαϊράκια τους απεκατέβηκα κάτω. Ήταν μιά εκκλησία εις τον δρόμον, η Παναγία στο Χρυσοβίτσι, και το καθησιό μου ήτο όπου έκλαιγα την Ελλάς... Σίμωσα, έδεσα το άλογό μου σ’ ένα δένδρο, μπήκα μέσα και γονάτισα. Παναγία μου, είπα από τα βάθη της καρδιάς μου και τα μάτια μου δάκρυσαν. Παναγία μου, βοήθησε και τούτη τη φορά τους Έλληνες να ψυχωθούν. Έκανα το Σταυρό μου, ασπάσθηκα την εικόνα της, βγήκα από το εκκλησάκι, πήδηξα στο άλογό μου και έφυγα. Σε λίγο μπροστά μου ξεπετάγονταν οχτώ αρματωμένοι, ο εξάδελφός μου ο Αντώνης Κολοκοτρώνης και επτά ανήψια του.
-Κανείς δεν είναι στην Πιάνα, μου είπε ο Αντώνης. Ούτε στην Αλωνίσταινα. Είναι φευγάτοι.
-Ας μη είναι κανείς αποκρίθηκα. Ο τόπος σε λίγο θα γιομίση παλικάρια...
Ο Θεός υπέγραψε την λευτεριά της Ελλάδος και δεν θα πάρει πίσω την υπογραφή του
"


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...